Malo o nama…

Brand Napuhanci nastao je 2013. god. kao produkt višegodišnjeg rada i stjecanja iskustva na području projektiranja, proizvodnje, prodaje i najma proizvoda na napuhavanje. Obzirom da smo jedni od najiskusnijih u toj branši u RH, profilirali smo se i kao jedan od vodećih dobavljača proizvoda na napuhavanje u Hrvatskoj a i šire. U ponudi imamo zaista široku paletu proizvoda kao što su: dvorci, tobogani, interaktivne igre, sportske igre, šatori, tende, zorba lopte, vodene kugle, bazeni, lukovi, zračni plesači, baneri, reklame i ostali proizvodi na napuhavanje. Također imamo osiguran servis i popravak dvoraca i prodajemo svu popratnu opremu za dvorce kao što su: kompresori, vrpce za vezivanje, cerade, setovi za krpanje i ostalo.

Prije same proizvodnje naši iskusni i kreativni dizajneri mogu individualnim pristupom prema vašim idejama izraditi atraktivne i dinamične 3D prikaze proizvoda i na taj način vrlo realno prikazati budući stvarni izgled proizvoda.

Neovisno o našem znanju, dugogodišnjem iskustvu i radu u svakom trenutku zahtjeve naših korisnika, suradnika i partnera uvažavamo i uvijek ih držimo i za naše najbolje poslovne savjetnike jer njihovo je zadovoljstvo ujedno i naš najveći ostvareni uspjeh.

Svim našim korisnicima trudimo se ponuditi brzu i kvalitetnu uslugu po povoljnim cijenama i na taj način proširiti dobar glas, jer smatramo da je usmena preporuka ujedno i naša najbolja reklama.

Obratite nam se s povjerenjem i sigurno nećete pogriješiti u svom odabiru…
 
 
Reputation Management