Malo o nama…

Brand Napuhanci nastao je 2013. god. kao produkt višegodišnjeg rada i stjecanja iskustva na području projektiranja, proizvodnje, prodaje i najma proizvoda na napuhavanje. Obzirom da smo jedni od pionira u toj branši profilirali smo se i kao jedan od vodećih dobavljača proizvoda na napuhavanje u Hrvatskoj, a i šire. U ponudi imamo zaista široku paletu proizvoda kao što su: dvorci, tobogani, interaktivne igre, sportske igre, šatori, tende, zorba lopte, vodene kugle, bazeni, lukovi, zračni plesači, baneri, reklame i ostali proizvodi na napuhavanje. Također u našoj ponudi imamo osiguran servis i popravak dvoraca i svu popratnu opremu za dvorce kao što su: kompresori, vrpce za vezivanje, cerade, setovi za krpanje i ostalo.

Prije same proizvodnje naši iskusni i kreativni dizajneri mogu individualnim pristupom prema vašim idejama izraditi atraktivne i dinamične 3D prikaze proizvoda i na taj način vrlo realno prikazati budući stvarni izgled proizvoda.

Kopneni (šivani) program proizvoda izrađuje se od čvrstog duplo profiliranog PVC materijala debljine 0,55mm (610g/m2, 1000D) koji je vodootporan i vatrootporan. Vodeni (vareni) program proizvoda izrađuje se od čvrstog duplo profiliranog PVC materijala debljine 0,9mm (1100g/m2) koji je vodonepropustan i vatrootporan. Kod same izrade proizvoda radi kvalitete izrade koristimo sistem dvostrukog šivanja na standardnom šavu i četverostrukog šivanja na tzv. stresnim točkama. Sistem dvostrukog šivanja iznutra i izvana primjenjujemo kako bi bili sigurni da su proizvodi dovoljno jaki i spremni i za najzahtjevnije korisnike. Kod šivanja koristimo iznimno čvrst i otporan konac koji može izdržati velike sile naprezanja (17kg/cm2).

Neovisno o našem znanju, dugogodišnjem iskustvu i radu u svakom trenutku zahtjeve naših korisnika, suradnika i partnera uvažavamo i uvijek ih držimo i za naše najbolje poslovne savjetnike jer njihovo je zadovoljstvo ujedno i naš najveći ostvareni uspjeh.

Svim našim korisnicima trudimo se ponuditi brzu i kvalitetnu uslugu po povoljnim cijenama i na taj način proširiti dobar glas, jer smatramo da je usmena preporuka ujedno i naša najbolja reklama.

Obratite nam se s povjerenjem i sigurno nećete pogriješiti u svom odabiru…
 
 
Reputation Management